Vintage värit/ Vintage colors






















Huomenta.
Täällä viikko jatkuu kiireisenä, sillä matka lähestyy.
Lauantai aamuyöstä ajamme Helsinkiin ja matkaamme laivalla Tallinnaan. Tallinasta jatkamme autolla kohti Riikaa. Siellä vietämme yhden lepoyön ja sitten suuntaamme Varsovaan Vilnan kautta. Riiasta Varsovaan on n. 670 kilometriä ja takana on jo yli 500km. Olemme sitten sunnuntai-iltana perillä Varsovassa vanhempieni luona.
Perjantai aamuna matka jatkuu ja suuntaamme Jurmalaan kolmeksi päiväksi kylpylään. Kilometrejä tulee yhteensä n. 2500, mutta meillä on aina koko päivä matkata. Odotan innolla kauniita maisemia, pieniä vanhoja kaupunkeja ja söpöjä pikku butiikkeja. Tiedossa on sitten matkailu vinkkejä ja paljon valokuvia :)

Olen tässä kovasti miettinyt kevään ja kesän värejä. Ja nyt huomasin, että olen ihastunut(niinkuin moni muukin :)ihanaan ja hempeään minttuun. Myös vintage turkoosi, vihreä ja iki-ihana roosa ovat hyvin kauniita. Tämän ihanan pesukomuutin nappasimme mukaan  Ollin Onnesta sunnuntaina jonka väri ja ihanasti kulunut pinta houkutteli kovasti. Kaappille ei tarvitse tehdä mitään, sillä se on aivan mahtava juuri näin.


Nyt toivotan oikein aurinkoista ja valoisaa alkuviikkoa kaikille :)





Kommentit

  1. Turvallista matkaa, toivottavasti on kivoja ajokelejä!

    VastaaPoista
  2. Aivan huikean ihana tuo kaappi onkin :-) Niin namu! :-)

    Mukavaa reissua ja turvallisia kilometrejä :-)

    VastaaPoista
  3. Multakin löytyy muutama Hartwallin vanha lasipullo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi :)
      Mistä olet löytänyt aarteet?
      Me löydettiin yksi :) Tähän mennessä siis..

      Poista
    2. Löysin pullot kirpparilta, en ollut uskoa silmiäni <3

      Poista
    3. Hyvät löydöt :)
      Toivottavasti löydetään lisää :)

      Poista
  4. Turvallista matkaa teille - luulenpa, että joku Varsovassa jo odottelee ihan täysillä;)
    Aurinkoista viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)
      Siellä taidetaan kovasti ootella :) Niin täälläkin :)

      Poista
  5. Hienosti tuo automatkanne tulee sujumaan! Meidän perheellä on monien vuosien kokemus siitä - se on niin niin ihanaa (aloitimme kun lapset olivat 3 ja 5. Nyt aikuisina he tekevät sitä itse omin kavereidensa kanssa - niin rakkautta). Viimeksi pari vuotta sitten matkustin vanhempieni kanssa autolla Helsingistä Fuengirolaan Espanjan Costa del Solille (n 3 000 km) ja reilu kuukauden päästä takaisin. Meitä oli tällä kertaa kaksi ajotaitoista ja yksi kortiton matkustaja :-) Millään muulla matkailutavalla ei näe ja koe yhtä paljon kuin autolla liikkuessa. IHANAAKIN IHANAMPAA MATKAA TEILLE! Äitisi varmaan jo innolla odottaakin teitä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, se voiskin olla aika kiva matka :)
      Onhan se ihanaa ja laadukasta yhdessäoloa kun matkustaa auton kanssa halki euroopan :)
      Mekin voimme onneksi vuorotella ajoa.
      Ja se juuri onkin ihanaa kun voi kokea ja nähdä niin paljon :)
      Kiitos kovasti, ja kyllä siellä päässä odotetaan myös innolla :)

      Poista
  6. Ihana komuutti ja tosi kauniit värit! Jos osaisin käyttää sisustuksessa värejä olisi juuri jotain tuollaisia murrettuja pastelleja. :)
    Tervetuloa vierailemaan blogissani!

    Turvallista ja ihanaa reissua teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, murretut pastellit ovat kauniit :)
      Ja heti tulin vierailemaan kauniissa blogissasi :)

      Poista
  7. ihania kuvia ja tosiaan nuo on ihania värejä..minä en erityisemmin ole ollut vihreän ystävä mutta niinhän kävi että meillä on limenvihreä matto lattialla jotenkin olen aina vaan ostellut valkoisia mattoja, mutta tyttäreni antoi omansa lainaan (kun pyysin), niin sehän sopii meille paremmin kuin valkoinen..Nyt haluan limenvihreät verhot..tosin sen pyynnön teki mieheni että haulaa kaunista vihreää meille ja siitä se ajatus sitten lähti..kaikki pastellisävyt on kauniita mutta siitä myrkynvihreästä ja tummanvihreästä en pidä..Eli yksinkertaisuudessaan koskaan ei pidä sanoa...ei koskaan..sillä minä olen sanonut että ainakaan vihreää meille ei tule..ja toisin kävi..
    kaunis tuo kaappi..ja ihana väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan totta! Aivan samat fiilikset on ollut täälläkin, ei vihreätä, eikä keltaista tai oranssia ja jopa sininenkin! Ja nyt on huomannut kuinka ihailee noita värejä :)
      Never say never :))

      Poista
  8. oi miten kauniita kuvia. Nuo kuivatut kukat on ihanat! :)

    VastaaPoista
  9. Kaunis kaappivanhus. Hauska yksityiskohta tuo, että ovet avautuvat eri puolille. Ja omaa silmää miellyttää myös tuo vintage turkoosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vintage turkoosi on <3
      Minustakin oli hauska kun ovet avautuvat eri puolille :)

      Poista
  10. Tosi makea kaappi ja värit just kohdallaan! Hyvä löytö.

    Onhan tuossa automatkassa istumista, mutta näkee ainakin maisemia ihan eri tavalla kuin lentokoneesta :-) Ja tosiaankin voi tehdä matkan varrella ostoksia ;-)

    Hyvää viikon jatkoa,
    Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja :)
      Onhan siinä istumista, mutta arvaa kun odotan, että mitä kaikkea sieltä matkalta voipi löytyä(juuri niitä ostoksia) :))

      Hauskaa viikkoa :)

      Poista
  11. Ihania vanhoja tavaroita :)
    Tuo teidän matkanne kuulostaa tosi mahtavalta! Ja varmasti ihana nähdä äiti ja muu perhe taas, terkkuja sinne... nauttikaahan reissustanne :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru :))
      On ihana päästä sinne taas <3
      Ja varmasti nautimme, ihan kybällä ;))

      Poista
  12. Voi mahdotonta sun kirjoitus- ja kielioppivirheiden määrää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhehe kyllä! Tämä on hyvinkin tiedossa ja johtuu siitä syystä, että valitettavasti suomi ei ole se kieli jolla olen oppinut lukemaan ja kirjoittamaan, vaan englanti :)

      Poista
  13. Hei, ihania kuvia taas ja kauniita ajan patinoimia tavaroita. Edellinen päivitys oli IHANA, mikä loistava kuva Ellasta!! Tykkäsin kovasti. Täällä odotellaan teidän tuloanne kovasti!
    Tuohon edelliseen anonyymin kommenttiin voin vain todeta, että Aino-Kaisalla on niitä kirjoitusvirheitä suomen kielessä,totta, koska englanti on ollut aina koulukieli ja sillä on aikoinaan pitänyt opetella lukemaan ja kirjoittamaan, kun ensimmäinen luokka alkoi. Kouluvuodet asuimme ulkomailla ja oli haasteellista pitää yllä lasten kirjoitus-ja lukutaitoa suomeksi. Englanti onkin sitten lähes täydellistä. Aino-Kaisan blogissahan on kuitenkin pääosassa ihanat valokuvat, positiivinen elämänasenne, sekä hauskat pienet tarinat, eikö vain??? Onpa surullista, jos blogista näkee vain kirjoitusvirheet, eikä muuta...
    xx äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun olemme kohta siellä :))
      Ella on niin innoissaan <3
      Tuo on totta, suomi oli hyvin vaikea oppia :))
      Ja sekin on totta, että täällä ovat kuvat tärkeämpiä(ainakin se olisi tarkoitus)kuin minun höpinät :))

      Poista
    2. Ymmärrän hyvin äidin tuohtumuksen kielioppivirheistä puhuttaessa,mutta hivenen ihmettelen näitä "aurinkoisten naisten" aggressiivissävyisiä vastauksia,jos joku kommentti ei niin miellyttäisikään. Tulee suorastaan paha mieli näitä lukiessa.

      Poista
    3. No se on ihan ymmärrettävää, mutta ei tämä ollut yhtään agressiivinen, ainakaan tarkoitettu niin. Toivottavasti saat käännettyä viestin niin, että viesti painottaa vain blogin kuvien tärkeyttä ja "päiväkirjamaista" kirjoitustyyliä.
      Kyllähän se närkästyttää(monia) kun blogissa yritetään keskittyä vain elämän iloihin, mutta toiset näkevät vain epäoleelliset virheet. Eikö niin? :)

      Poista
  14. Heippa! Äitisi blogia olen jo jonkun aikaa seuraillut ja ihaillut, mutta nyt vasta päädyin tänne. Mitenköhän en ole aiemmin tajunnut tulla... no nyt tilanne on korjattu ;)
    Upeita vanhoja tavaroita ja hienoja kuvia niistä. Vitsi, mun täytyy varmaan tuonne Ollin Onneen mennä joku kerta poikkeamaan, kun vierailen äitini luona ihan siinä lähistöllä. Sieltä tekee näemmä niin hienoja löytöjä!
    Huvitti kyllä tuo kirjoitusvirheistä moittivan anonyymin kommentti. Mä en edes huomannut mitään erikoista!!! Kirjoitusvirheitä ei ole yhtään sen enempää tai vähempää kuin kenellä tahansa Suomessa kaikki koulunsa käyneellä ;)
    Viettäkäähän ihanaa aikaa matkalla sekä siellä Varsovassa!

    VastaaPoista
  15. Moikka!
    Voi kun olen iloinen, että tulit tänne. Olen seurannut sinun blogiasi jo pitkään ja tykkään siitä todella paljon! :)
    Ollin Onni on kyllä mahtava paikka ja yritämme käydä siellä joka sunnuntai(sillä sehän on auki vain sunnuntaisin). Hienoa jos äitisi asuu lähettyvillä, suosittelen kovasti poikkeamaan siellä.
    Kiitos ihanasta kommentistasi ja tsempeistä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit