Kesähatussa


Tänään olemme viettäneet tyttöjen päivän ja kävimme vähän shoppailemassa. Ja tuo sana vähän kyllä pitää paikkansa. Uimapukua lähdimme Ellalle metsästämään, ja löysimme sen. Mukaan extrana tarttui vain kesähattu ja violetit paljetti balleriinat.

Yrttitarhakin näyttää jo oikein hyvältä. Kohta voimme popsia pinaattia ahkerasti. Kasvamassa on myös ruohosipulia, persiljaa, korianteria thaikku-herkkuihin ja kesän ehdoton, tilliä!

Olen taas ollut kamala ja laiminlyönnyt blogiani. Töissä olen viettänyt ahkerasti aikaa ja ei ole oikein ollut inspiraatiota bloggailuun sillä maalipurkki on vielä ostamatta, mutta projekteja löytyy hurjasti! joten jos huomenna olisin ahkera ja hakisin sen purkin niin pääsen maalailemaan ja sitten on kuvia projekteista. Huomenna nautimme ihanan vapaa päivän KOKO perheen kera! OIkein aurinkoista viikkoa kaikille :)

Kommentit

  1. Ihana kesähattu!!!
    Älä välitä, täällä on kanssa vähän hiljaiseloa vietetty ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitsa, piti saada uusi kun edellinen on kadonnut :/
      Taitaa olla tämä kesä aika, kaikki viettävät niin paljon aikaa ulkona että koneella istuminen unohtuu. Mutta NYTHÄN on kesä <3

      Poista
  2. Ihana kesähattu, teillä näyttää niin kesäiseltä! Ja yrttitarha on hyvällä mallilla ja tosi kauniisti laitettu. Kiva päästäseuraamaan maalausprojektia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) maali on nyt ostettu! Ja yksi penkki tuunattu..Kaappiakin aloin rassaamaan, mutta liian iso homma yhdelle päivälle :) Joten kuvia ei vielä tänään :)
      Yrttejä on jo maisteltu :) nams :)

      Poista
  3. No viimeinkin...olen tässä jo odotellut päivityksiäsi ihana kesähattutyttö!

    VastaaPoista
  4. Tollaset isot kesähatut on vain niin parhaita :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä :) Vielä kun löytäisin yhden sellaisen IHAN JÄTIN :)

      Poista
  5. Ihania kuvia ja upea hattu! Kaunis blogi sinulla:)

    VastaaPoista
  6. Kyselit mitä kivaa tiedossa... mökkeilyä, vieraita ja ihan ykkösenä ootan Varsovaa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noniin, elikkäs just oikea loma :) Ainiin se Varsovan matka, oonki seurannut keskustelua tuolla mondaytosundayssa :) Oikein hyvää matkaa! Puola on loistava maa! :D

      Poista
    2. Kovasti sitä täällä ainakin ootellaan :D

      Poista
  7. Pääsitpä vähällä rahan törsäämisellä! Ja oot ollu tosi kamala blogisti!! Mut ei hätää täällä on toinen vielä kamalampi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä päätin että nyt on semmonen reissu :) Joo voipi olla näin kesä aikaan vähän hiljaisempaa blogejen parissa.. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit